IN DA HOUSE

Sitter här i sängen och Emma läser högt ur boken "sex & kärlek" haha. Fett bra bok, massa tips och roliga grejer. Har till exempel fått reda på hur man tydar om man flirtar med någon utan att man vet om det. Haha.
Annars idag gick vi ända till söder, men det var faktiskt inte så långt!
Nu ska vi äta lite kvällsmackor. Puss på er!

Jag tänkte att man kunde köra på någon av de här blickarna om man vill lätt få ett haff:







Vilken tror ni funkar bäst???

Irri

Fan vad irriterad jag är. Jävlar vad tradera kan göra en sur. Jag skulle köpa ett par av typ världens finaste jeans och det var i min storlek och allting. Jag väntade tills det var 3 minuter kvar på aktionen och budade då 400. Sedan är det nån jävel som budar 10 kronor mer och vinner den. Fan vad jag hatar vissa människor ibland. Ska bara ta, jag ville ha dom mer, jag lovar.

Nu ska jag försöka bli på lite bättre humör genom att ta en promme med emma! Mysigt värre! Puss


Green lights

Sitter i min morgonrock och har inga planer att ta på mig kläder. Har inte heller några planer för dagen men känner att det är ganska skönt. Kan chilla lite, baka och ta det lungt. Har föresten ätit godaste frukosten bestående av ostmackor, smoothie och te, mums. Nu ska jag hoppa in i duschen! Puss!

Lägger in lite bilder från i lördags snodda från Ida.












Hur fan känns det egentligen?

Igår vad det halloweenfest hos Ida! DEt blev sjukt kul men innan jag skulle ut hade jag panik eftersom jag inte visste vad jag skulle klä ut mig till. Men tillslut blev det typ skräckdocka. Lite tråkigt, tänkte vara cowboy först med vad ska ma ha på sig då? En cowboyhatt, men annas? Annars var jag inne i stan med min efterblivna vän Karin! Länge sen vi riktigt snackade. Vi kom båda hem med jeans i plastkassarna iallafall!



Nu blir det att fixa iording mig och hitta på något se! Ikväll blir det antagligen bio med familjen!

BLACK N'WHITE

Nu är medialektionen snart slut och det är bara jag och frida som sitter kvar haha. Snart är det lov och jag är så sjukt glad för det, har faktiskt blivit lite skoltrött, men nu tar jag bussen hem sen blir det nog lite film eller annat mys.

Puss & kram!


Bild frida tog på mig på en medialektion nån gång i september.

Wish I'd could make a cake made out of rainbows & smiles...









Blir man inte extremt sugen på att baka när man ser dessa bilder? Jag måste nästan ta och baka något, men vad? Kommer ha värsta bakfebern efter att ha sett dom här bilderna, förlåt för att jag även kanske smittar er... 

Gissa filmen på rubriken föresten!


Sommarnostalgi









Skulle det inte vara så skönt att vara runt 5 år igen? Fast man hade väl ändå sina problem. Typ att fråga chans,  eller om jag och alva bråkade om en barbie vi båda ville ha, haha. Nej, jag tror ändå att problemen var lika stora och jobbiga som de kan kännas nu, bara att man inte hade upplevt lika mycket saker som man kunde tänka tillbaka på när man var mindre. Nu har vi ju ändå lite mer livserfarenhet (låter som en 60-årig farbror) som man kan få hjälp att klara av nya saker med. Fan vad jag saknar sommaren redan när jag ser dessa bilder.


11 sanningar om mig

Jag hatar vinter just nu, skulle vilja bo i typ singapore. Det är typ värt att missa julafton för värme...
Jag bröt benet genom att jag fastnade i ett cykelhjul när jag var fem år.
Jag tycket det är sjukt kul att sminka mig/andra.
Jag har haft 13 hamstar eftersom mina hamstrar fick ungar två gånger. Värsta hamsterfarmen haha.
På senare tid har jag fått en riktigt fult skratt och det kommer fram när man minst anar det.
När jag var i Tokyo var det jättemånga som smygfotade mig p.g.a mitt då typ vita hår.
Jag tycker det är jätteobehagligt med folk som smaskar.
När jag var liten ville jag jobba som "teater".
Jag älskar Harry Potter-datorspelen, ska nog spela det nu hehe.
Har svårt för små hundar som skäller mycket, speciellt chihuahor.
Jag har alltid en låt i huvudet, och ibland kan människor omkring mig stå ut med att jag sjunger på dem hela tiden.


Gatan Upp

Hejsan! Dagen har inte varit så lång för mig som för de flesta av er eftersom jag sovit bort första halvan av den. Jag vaknade vanlig tid på morgonen klockan sju och hade bankande huvudvärk. Jag somnade om och då var klockan halv tolv hehe. Sjukt skönt fast kanske inte det bästa. Så jag hade bara två lektioner idag!

Nu har jag precis ätit min egenlagade middag, det blev faktiskt riktigt gott och det tyckte de andra med! Indisk gryta med morötter och svamp blev det, låter riktigt snuskigt men det blev gott..
Nu ska jag provsminka mig inför lördag, nörd jag vet.... TJO!


SNYGG


First time Kelly kissed a boy

Fint och poetiskt inlägg av Emma här under!

Idag har jag spenderat dagen med poeten Emma och tidigare varit en snabbis inne på götgatan. Vi har snackat, skrattat (jag grät t.o.m), sjungit oerhört falskt, badat bubbelpool utomhus och masserat varandra. Haha låter som värsta romantiska kvällen.
Om ni tycker att jag verkar väldigt självupptagen (skrivit "gilla om ni tycker jag är snygg" på min wall) så kan jag faktiskt skylla på Emma. Är lite rädd om någon skulle tro att man var seriös när man får vissa facerapes. Stelt.
Imorgon ska jag upp nån gång vid sju så borde nog gå och lägga mig nu. Ciao!

Nödvändiga inköp ifrån staden. Sminkpensel, mobilfodral & eyeliner.




Emsi blir så äckligt snygg på alla bilder. Blir lite avundsjuk...


GästbloggARN emsi

Varje minut är en del av livet. Varje steg du tar är ett nytt steg i ditt liv. Ta vara på dem, du vet inte vart dem går alltid och vart du är påväg. Ta vara på allting du har. Ibland kan man gå minste om att de små bajskorvarna också är fina och det är viktigt att man njuter av dem också. Ibland kan dem stora bli för jobbiga att leva med och njuta av.

Lika stum som en tegelvägg






Bilder från förra helgen.


Måndag igen = trött som fan. Idag redvisade vi på median, hade inte tränat någonting men det gick faktiskt bra! Annars har det inte hänt mycket idag, så har inte så mycket intressant att berätta.
Har blivit beroende av låten "we found love" med Rihanna som alla andra. Det är verkligen så att man gillar den mer ju mer man lyssnar på den. Det är konstigt hur man kan älska vissa låtar från första gången man hör dem och andra "lär" man sig gilla. Som sushi haha. Alla jag känner som gillar sushi gillade det inte första gången de testade. Haha vad skriver jag? Borde nog hitta på något roligare än att analysera om sushi. Nu blir det antagligen True Blood, puss på er!


Ärlighet Respekt Kärlek

Söndag. Det betyder skola imorgon, men det är fan bara fem dar kvar tills det är höstlov! Tiden går så otroligt snabbt ibland, det kändes nyss som vi började. Jag har inte mycket saker planerade inför höstlovet, ska väl vara hemma och träffa vänner. Men jag ska iaf på en halloweenmaskerad, och frågan är vad man ska klä ut sig till? Brukar ha ganska bra fantasi, men nu står det helt still i mitt huvud... Några idéer? Måste man vara något läskigt eller kan man komma till exemplel som en gurka? Funderar på det, fast ganska stelt om alla tjejer kommer som sexiga poliser och jag kommer i min gröna dräkt...

Idag har inte hänt mycket. Jag åkte först iväg med papi och maja till skärholmen för att sedan åka vidare till jobbet. Det gick faktiskt riktigt snabbt, tror det berodde på att vi spelade pussel.
När jag kom hem la jag mig direkt i sängen och sov som i trans. Två timmar senare, klockan sju vaknar jag av ett sms av maja där det står: "Var är du?????". Tydligen hade maja och pappa försökt nå mig jättelänge och ringt tio gånger på mobilen. De hade även ringt till karin och miranda för att se om jag åkt dit. Haha älskar att jag kan sova så djupt! 

Saknar många av mina fina vänner så otroligt mycket! Har inte träffat många av er på veckor, vi måste träffas på lovet om vi inte ses innan!

 
Kärlek till er. Tog bilden för några vekor sen.


Urban Photograph


Kolla vad jag fick hem i fredags haha. Alltid bra med lite extra eller?

Idag blir det jobb plus eventuellt lite shopping i skärholmen. Får se om jag hittar några nya jenas. Vad ska ni göra idag?
Såg föresten att jag hade premium på spotify, ganska nice. Men jag undrar bara vem som betalar det...? Borde nog kolla upp det.
Puss & kram!

Vecka 42.

image description
Från idag då vi var på fika hos min bebisgranne Svea som fyllde ett år. Så söt!

image description
Har haft ganska tråkigt som ni ser... Sjukt trött har jag varit också men det är bara skönt, för då har jag en anledning för att vara lite lat hehe.

image description
Ätit sushi! Mummmmmmmms säger jag bara.


Träffat min puttekarin och kollat på idol! Kollade aldrig på idol förut men det är ju fett bra! Jag tycker nog Molly är bäst eller Amandorna... Nu kommer jag bli en sån här jobbig idoldyrkare. Men vilka tycker ni är bäst???


Créme de la créme





It's cold around me the night is young.

Det är så äckligt kallt ute. Kom på mig själv att be till gud om att dörren skulle vara olåst hemma för att jag inte skulle behöva stå extra länge i kylan. Men nu är jag hemma och ganska så upptinad!
Idag har inte hänt så mycket, försov mig och det var det värt för att sova lite extra, spelade basket som faktiskt var skitkul, kollade på någon turk-film (den hette så) och fotade med min mediagrupp i det svinkalla vädret.

Nu känner jag att mina ögon blinkar av trötthet, kanske ska ta mig en liten powernap? Värt....






Veckans FYND 1.

 

Halsduken jag köpte idag tycker jag är värd en veckans fynd! 80 spänn på hm för en perfekt hösthalsduk! Lång, mjuk, vikad och bara riktigt mysemysig! Kram!

Ny kategori!

Har skapat en ny kategori som kommer kallas "veckans FYND". Där kommer jag bland annat skriva om saker och ting jag hittat som jag tycker är riktiga kap, om snygga singlar jag tycker ni ska satsa på och andra smaskiga saker!

Hoppas ni gillar't!


SVENNE

Nu har jag tid att blogga en snabbis! Pappa sitter och rättar min mediagrupps (bara jag och en till) analys. Jag och Maja var iallfall på bio idag! Vi såg "Svensson Svensson" hahaha, men den var faktiskt väldigt bra! Har alltid haft en liten kärlek för tv-serien "Svensson Svensson". Vi fick även gratis godis på bion vilket var nice. Jag har just nu lite frågor som virvlar omkring i huvudet:

  • "Hur fan man gör en ny kategori i den här labyrint-hemsidan?"
  • "Har gympa imorgon?"
  • "Vilket betyg kommer vi få på media-analysen?
  • "Kan mopsar verligen kan dö i vattenpölar, har faktiskt hört det.
  • "Vad ska jag göra i helgen? Blir det lokalfest imorgon?"
  • "Vilket avsnitt är jag på "True Blood"
  • "Hur liten man måste vara för att räknas som dvärg??"
  • "Orkar jag borsta tänderna, eller ska jag be (tvinga) pappa att kan ge mig tandborsten?"
  • "Var Alexander Bard seriös när har snackar om att de som tävlar i Idol har fula kläder på sig?"

Ja, jag har mycket intressanta frågor i mitt huvud som jag tycker alla ska ta sig en stund att tänka på. Mycket viktiga frågor.


Nu blir ni allt lite sugna på att se den med va?


Mina bästa appisar


21:41

Tjena, ciao, hola, salut, hello!

Jag och min franskaläxa sitter här och myser framför "House". Har aldrig gillat house men på något sätt var det ganska intressant just när man skulle plugga. Annars har jag haft en lektion i skolan, sedan tagit en långpromenad med Sandra på söder och sedan lunchat (låter så typiskt bloggare) på Wayne's. Vi satt och snackade och skrattade och tillslut tog vi bilder på oskyldiga människor. Det har ju verkligen ösregnat ute hela eftermiddagen, därför satt vi också där i typ fyra timmar. Nu börjar "House" igen! Pussar


Så många

Det är så många som har samma problem. Vi är som en art som kan utmärka varandras beteenden. Bara genom att titta på kroppsrörelser och den där osäkra blicken får det oss att kunna veta vad de tänker. Man ser dem varje dag, på tunnelbanan, i köpcentret, i skogen just med den där blicken. Blicken som skildrar deras andra liv. Det stränga livet, livet som i början känns alltför hård men tillslut blir till en säker och strikt vardag. Visst kan det kännas som en dröm men när man erkänner för sig själv är det bara en enda stor plåga. Jag vill inte att andra ska uppleva det här, inte de barn jag ser på min gata eller barnen jag är barnvakt åt. De barnen som leker i sandlådan och har bara en enda stor gloria av livsglädje runt sig. Jag orkar inte att de ska börja upptäcka fel på sig själva som bara är naturliga. Jag orkar inte att små barn ska börja tänka på hur de ser ut eller uppfattas av andra, det är fan inte ens viktigt. Det enda jag vill, är att berätta för den osäkra personen mitt emot mig i tunnelbanan att det inte är värt det. Om du inte vill ha ett liv fyllt av plåga.


17:49

Har varit hemma ett tag nu, var precis på bup och snackade och kom och tänka på hur mycket saker man håller för sig själv. Eller man, jag kanske. Vissa människor är oerhört öppna och kan praktiskt taget säga hela delas livshistoria bara efter några timmar de träffat en ny person. Jag beundrar de människor som kan berätta mycket personliga saker. Det skulle vara så sjukt skönt att bara få ur sina tankar och funderingar och dela det med någon annan. Jag skulle tycka det skulle vara otroligt jobbigt i början eftersom man känner sig så utlämnad, så liten när andra vet ens svagheter. Jag vet inte varför jag känner så, men på något sätt känns det som folk kan ha den där hemligheten du berättat i försvar. Du har liskom gett henne en av dina vapen, och nu kan hon använda den emot dig. Men jag känner verkligen att jag måste träna på det. Att bara kunna släppa loss och berätta. Strunta i vad som kan hända eller vad du kan orsaka.



ritade en liten fjäder


Med ett lejon i dig





Bilder ifrån Fotografiska idag med hela familjen. Det var så sjukt fina bilder av Nick Brandt som var tagna i Afrika. Bilden på lejonen var nog min favorit, blir så himla inspirerad av att ta fina bilder när jag är på Fotografiska. Måste börja fota med systemkameran mer, sedan har jag även bestämt att ta massa bilder till mitt rum och sätta upp nästan en hel vägg. Tänk vad glad man blir varje gång man kommer in till rummet! Känner mig verkligen som en riktig bloggare när jag lägger upp bilder på mat, men erkänn det såg gott ut? Om man gillar räkor då...
Pussar!


Sjärnorna finns här

Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag somnar! Dom två senaste kvällarna har jag festat och sedan tagit det lungt, enligt mig är det det bästa helgupplägget. Igår åkte jag till Hammarby Sjöstad till en fest för att träffa Moa. Av en slump ska Emma, Ronja och Hanna dit och då kunde jag hänga på dom på ditvägen. Det var kanske inte den bästa festen haha men det var helt okej, sjukt olika människor bara. Det var både hårdrockare, södra latinare, fjortisar och andra haha.
Ikväll hade jag tjejkväll med Mirando och det blev mys, vi kollade på någon rolig film först och sedan mitt troligen nya filmberoende "X-men" (det var sjukt bra!)


Man kan förstå att man inte känner sig så himla snygg brevid den här tjejen va...?


An autumnmelody







Bilder från dagen! Jag och mamma tog en promenad och hade kameran med oss, när vi kom hem mötte vi våra grannar som vi också fikade med. Jag lekte med Alva som är tre år hela eftermiddagen och nu är jag typ död. Sen när har det blivit jobbigt att leka? Är det jag som blivit gammal eller är hon extremt hyper?
Ikväll blir det att träffa Miranda, vi har inte riktigt snackat på sjukt länge.

CIAO.


Are you leaving me now

FREDAG. Sitter framför min lille dator och bara tar det lungt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Kanske hitta nån fest? Eller chilla hemma med en film plus kompisar? Vad låter mest lockande? Jag är egentligen bara på sovhumör nu. Blir deppig av vänner man litar på som sviker. Men nån gång är det väl så för alla, alla har ju egentligen både urfina sidor och sidor man inte gillar lika mycket. Man får acceptera det, det är väl också så man blir kär i nån. Om jag har fattat det rätt. Man måste väl bli kär i hela personligheten. Jag vet inte. Varför är det så svårt att hitta nån man gillar. Fattar inte.

Sovasovasovasova

Min dag började med sovmorgon och sedan skynda iväg till skolan. Men såklart (typiskt mig) så har vi sovmorgon då jag äntligen är i tid... Men Olivia kom och räddade mig så jag fick åka hem till henne tills skolan började! Kort dag var det och sedan in en kortis till stan med Ellinor och Johanna.

Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng, puss och natti!


11 sanningar om mig

Om jag tycker något är riktigt roligt gråter jag av skratt.
Jag funderar på att pierca targus, tycker det är sjukt snyggt.
Ville ha en minigris när jag var liten, har alltid älskat grisar.
Tycker att kenza är en otroligt tråkig bloggare, men läser hennes blogg bara för att... ja det vet jag fan inte.
Är inte så jätteblyg men jag tycker det obekvämt om alla jag umgås med känner varandra.
Jag är väldigt envis och gör ofta tvärt emot vad folk säger. Hatar när folk ska bestämma över mig.
Jag har typ femton dagböcker som jag skrivit i genom åren, men alla är bara påbörjade.
Jag har svimmat de tre senaste gånger jag tagit blodprov.
När jag var typ fyra bet jag min bästa kompis så hårt att i armen att hon började gråta. Djävulskt barn...
Jag har oerhört svårt för människor som är självupptagna och bara snackar om sig själva.
Jag är 160 cm och har slutat växa. (pigme)


Seize the day

Maja och jag kollar på sex and the city 2. Det är egentligen ganska dålig men man orkar liksom inte byta eller hitta på något annat. Vi hade ledigt sista lektionen idag iallafall, skönt. Så jag har bara varit hemma och chillat, har varit så sjukt trött dom senaste dagarna. Igår somnade jag innan tio och det ska jag försöka med idag också.



Sunrise

Engelska nu, alla har bärbara datorner och det ser ganska proffsigt ut. För kärrtorp iallafall. Idag blir det en ganska lång dag, slutar fyra... PUSS nu slutar vi.


Dör vad söta.


Kommentera mera!

Carro och jag sitter hemma hos henne och gör läxor. Det går inte jättebra för mig men Carro är duktig! Jag är så sjukt trött bara, har varit det hela dan. Det började med att jag somnade om flera gånger i morse men tillslut tvingade jag mig upp, sedan på bussen somnade jag säkert minst fem gånger. Jag kan tänka mig att jag såg ut som en fullis när jag satt där, helt borta. Sedan har även dagen gått segt och jag har kännt mig lite konstig. Jag tror att jag är övertrött, men hur kan man bli övertrött av att ändå a sovit sju timmar? Har bestämt mig för att gå och lägga mig senast tio idag, vi får se hur det går...

Tycker även att mina ca fem läsare är ganska dåliga på att kommentera!


Hahahahaha dööööör hittade några bilder på carros datorn från jättelänge sen!! Hoppas vi inte var seriösa haha.








10-10-11

Snodde listan av Sandra hehe.

Du heter: Elin
Smeknamn: Ellus, Ellepelle, gullegris, bulle, morren, ja kan fortsätta hur länge som helst...
Låt som när du är ledsen, sörjer till: Heartbeats - Jose Gonzalez.
Beroende av: facebook kanske. Eller Iphone hihi (härmis)
Stämmer det: Haha nej, jag bara sa det?
Vad får du oftast komplimanger för: Mina ögon tror jag.
Vad säger du för att imponera på någon: "Jag har Janne Schaffer som släkting" (ingen vet vem det är haha)
Hur imponerar man på dig: Man är sig själv och ganska så fin som person. 
Brukar du skratta för dig själv: Ja hehe.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Hehe samma <3" 
Var bor du?: Älvsjööö, förorten is the shit.
Trivs du där?: Jadå.
Äger du några converse: Ja, tre stycken.
Vad har du för mobiloperatör: Comviq.
Är du allergisk mot något: Jordnötter.
Hur svarar du i mobilen: "Halllåååååå?" eller "Hej det är Elin"
Vem ringde du senast?: Anna tror jag
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: puss!
Antal timmar sömn inatt: Ca sex och en halv! 
Sov du ensam: ja, i min säng iallafall.
Brukar du komma i tid?: Nja, är lite av en tidsoptimist så inte alltid...
När mår du bra: När jag känner mig trygg och är med människor jag tycker om.
När blev du fotad senast: Idag.
Hur känner du dig nu: Ganska glad och ganska så trött.
Vanligaste färg på dina kläder: Svarta!
Vad tycker du om fötter: Beror på vems det är hehe
Vad saknar du: Farmor.
Hade du en bra kväll igår: Jo det hade jag.
Favoritdryck på morgonen: Godmorgon-juice.
Rakar du benen: Har typ inte gjort det på månader, men när jag känner att jag orkar.
Är du blyg: Oftast inte.
Vill du hellre ha mail än brev: Brev är bäst.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror att man kan bli intresserad av någon, men för att kärlek ska nås måste man lära käna varandra. 
Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag! Fast man tror alltid att det kan blir bättre.
Vad gör du i morgon: Skolan!
Vad är det värsta du vet?: Dryga människor.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: 0-400, beror helt på. Tycker inte heller att man alltid slösar.
Vad längtar du till?: I helgen!
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja jag har dom finaste vännerna!
Vad använder du för shampoo: Det som finns hemma, just nu treseme.
Vad är det finaste du fått?: En fototavla!
Hur gammal är du: 17.
Gröna eller röda äppeln: Gröna!
Gillar du golf: Äger på minigolf! Men vanlig golf har jag aldrig spelat...
Vilken tid gick du upp idag: 07:05
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.
Har du strumpor på dig nu: Ja.
Är det okej att gråta: Ja, varför inte?
När grät du senast: Grät för någon dag sen av skratt men det var ganska länge sen jag grät för att jag var ledsen.
Har du piercing: Nej.
Vill du gifta dig: Om jag hittar nån kanske, men tror inte det.
Vill du ha barn: Joo
Solar du ofta: Ja älskar sol.
Är du bra på att laga mat: Det är kul, men jag är verkligen inte duktig.
Är du flygrädd: Nej.
Hur vig är du: Inte alls.
Är du musikalisk?: Jag kan väl sjunga ganska rent men jag är inte särskilt musikalisk.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.
Tycker du om sushi: Det är supergott!
Bor dina föräldrar tillsammans: Japp.
Har du tandläkarskräck: Nej, vill fortfarande ha klistermärkerna man fick när man var liten.
Vilken ögonfärg har du: Blå.
Biter du på naglarna: Har typ börjat göra det...
Har du skrivkramp nu: Nej..


Egypten 2010


Ibland så.


KGY!!!


I början gick det inte bra tyckte Sandra...


Men vi var taggade ändå.


Och kärrtorp vann!
WOHO!


I blame Coco

Igår blev det utgång med Emma, Albert och hans två kompisar. Vi skulle till Sollentuna men tillslut hamnade vi i hammarby sjöstad som var kanske lite värdare ställe att vara på haha. Det blev en skön kväll, men det slutade med att Emma och jag inte kunde åka hem. Men tillslut gick det haha. Jag sov över hos hemma och vi hade en mysig kväll med Eva & Adam. Ikväll blir det nog antingen tjejkväll med Carro, eller hemmakväll.


Fina Emma imorse


Sommarlycka är...


...att få se någon man älskar slutföra en viktig sak i livet.


... att höra studenterna skrika ut sin lycka över hela skolgården!


...att få fiska på fiskdamm i vilken ålder som helst!


...att gå runt med en strut på huvudet och se ut:


...så här!


...att trä ett strå med smultron och sedan äta upp alla på en gång.


...att krama varandra så hårt att det nästan gör ont.


...att känna sig okej-snygg utan smink och att kunna le bara för att man är hög på livet!


...att ligga på en sten och njuta


...att kunna bjuda på sig själv.


...att bada i iskallt vatten från sommarens början till slut.


...att äta godaste kladdkakan utan att bry sig över ångesten.



...att sitta till sent på natten och snacka i kvällssolen.


...att åka alldeles för många i en motorbåt.


För att få lite extra feeling kan man lyssna på följande låtar medans:
http://www.youtube.com/watch?v=emlPJhmRAfI&feature=related
eller
http://www.youtube.com/watch?v=xVkU8dDSC9w


Mitt liv rullar på

Dagens:

  • Vaknade astidigt för att käka frukost.
  • Åkte till bup men marianne var inte ens där. (?)
  • Åkte till universitetet för att möta klassen.
  • Lyssnade på en mediaföreläsning.
  • Åkte till Kungshallen tillsammans med Sabina, Andrea, Olivia och Ida.
  • Gick runt inne i stan och in på buttrics.
  • Åkte tillbaka till skolan och gick i ösregnet tillbaka skolan.
  • Hade matte med Naser.
  • Slutade, bussen hem .
  • Sitter här med te och mackor och skriver denna tråkiga lista.


Ida & Olivia


Alla färger är vita

Ligger under täcket i min säng och lyssnar på deppmusik. Det här kommer fan bli mitt nya favoritställe. Imorgon ska jag upp åtta för ett möte, orkar inte längre klaga på hur tidigt det är. Nu ska jag fortsätta min syssla. Sov gott, pussar!


The Bro Code

Laddat ned appen nu-standard.


Grått i oktober

Ångest. Hatar den här känslan. Svetten rinner samtidigt som jag darrar av kyla. Vet att den högst kan vara i tjugo minuter men ändå, det kommer kännas som timmar. Åhh, varför skapades denna känsla?

Stänger ögonlocken och försöker tänka på något annat men det är som ett virus som inte vill bort, det sitter som inpräntat i huvudet. Vad jag är och vad jag kommer förbli.


STARDUST





Målade precis klart mina naglar och tyckte det blev ganska fint. Jag tog först den gråa från hm "Miss Stoneheart", sedan duttade jag på "Nice N'Naughty" och sist målade jag på det glittriga OPI- lacket. En som är grym på att måla coola naglar är min kompis som även har en nagelblogg på http://naglar.devote.se/. Nu är det fanska som gäller. Au Revoir!


Stay asleep



Ritade nyss en fin bild för er skull. Sov gott!!!


Tio saker om mig

Jag tvättar aldrig håret mer än 3 ggr veckan.
Jag älskar svampar och det är på grund av ett svampspel som jag och min kompis började spela för två sommrar sedan.
Min gudfar bor i norge och därför träffas vi inte mer än två ggr/år.
Jag hatar XD-smilien, tycker den är så ful.
Jag vill börja på någon typ av kampsport, har alltid tycket det är skitcoolt att kunna det. Speciellt efter filmen "Karate kid".
Jag kan faktiskt alla planeter med hjälp av ett litet knep.
Jag är faktiskt riktigt bra på ansikten, är bra på att känna igen folk från när de är bebisar.
Jag tar alltid av mig jeansen/strumpbyxorna när jag kollar på film hemma. Tycker det blir mer mysigt.
Alla i min familjs första bokstäver i namnen kan bilda ordet "MEGA".
Blir som hypnotiserad när någon (som är bra på det) gör frisyrer på mig.


Down on the corner everything's allright

Allt fixar sig på något sätt. Vi måste försöka bara köra på, utan att tänka på konsekvenserna. Inte tänka tillbaka på allt jobbigt som hänt utan försöka se allting med nya ögon. Alla är inte likadana, alla är inte själviska och dumma i huvudet. Vi klarar det här tjejen! Nu kör vi.




Qu est-ce que tu fais?

Jaha... Skönt med studiedag idag men frågan är vad fan man ska göra. Plugga. Jag vet att jag borde det men ärligt talat vet jag inte vad jag ska plugga på. Jobbigt läge. Men jag funderar på att sticka in till stan ett tag och möta upp någon där efter dom slutat skolan.

Kolla vad fina presenter jag fick av Ebba och Carro! Förlåt för mitt beroende av instagram, men när man väl börjat kan man inte sluta fota med det. Ciao!


2/10

Tänkte bara vara duktig och visa vad jag köpt idag! Nu ska jag kolla på true blood!

Tänkte även säga vila i frid fina laxen, vi gillade dig vi alla. Puss på dig Ebba <3


Söderortennnn

Är på väg hem nu från söder där Maja och jag varit på en outlet med vilakläder! Visar sen vad jag hittat!


AUTUMN










Någon gång måste du bli dig själv

Emma har åkt hem och jag sitter här vid datorn. Igår blev en riktigt oväntad kväll. Ebba, Carro och Emma kom hit och vi åt tacos, nice. Senare blev det utgång och viåkte till näcka för att vandra i en skog i en och en halvtimme haha. Men det var ändå sköna människor så det var kul! Vi åkte till donken i slussen senare tillsammans med två killar som antagligen kommer sätta upp en veckans-singel lapp på mig där det står att jag har herpes och annat haha. Orkar inte...

Alla vi tjejer rullade hemåt till mig vid tvåtiden och Carro och Ebba gick direkt och sov medan jag Och Emma satt uppe och snackade med Maja och hennes kompisar. Mysig kväll blev det iallafall!

Idag blir det nog att träffa min kusin och senare får jag se vad jag ska hitta på! Är så glad att det även är som en extra fredag idag., för gissa vem som har studiedag på måndag???


Kanske träffa Anders idag då!


RSS 2.0