valborg

Hej alla!
Igår kväll var jag med Karin och kollade på "dumpad", älskar den filmen... På eftermiddagen mötte jag upp Karin i hennes hippieskola och sedan åkte vi iväg till slussens kaj för att sitta och snacka och sola.

Nu ska jag sticka iväg och köpa lite dricka tills ikväll. Hoppas det blir en lyckad kväll, vi tänkte åka iväg till Vitan och se vad som händer där.

Ha en bra dag!!!! PUSS <3


Ni får en fin bild på mig.

Alla vi som nånsin känt det här

Alla mår dåligt i vissa perioder. Vissa håller inne med det, skrattar och ler för att inte verka sårbar. Andra har lättare att släppa på trycket och visa sina känslor. Hur man än reagerar i svåra stunder är det lika jobbigt inom en. Känslan av att det aldrig kommer bli sig likt igen är igenkännande för många. Att världen aldrig kommer bli färgglad igen, bara fortsätta vara målad i en mörk dyster färg.
"Kommer jag nånsin kunna skratta igen? Har jag tillåtelse till det? Jag borde vara ledsen hela dagarna." Det var de tankar jag hade i huvudet då min morfar gick bort. Jag vaknade ofta tidigt på morgonen med gråten i halsen och sprang ned till toaletten för att inte visa tårarna. Jag ville väl verka stark, även fast det inte var till någon hjälp. Det bästa är nog att släppa ut det, lätta på hjärtat och bara berätta hur du känner. Men jag vet hur svårt det är, man kan inte tänka så långt när ångesten och sorgen är där. Men jag tror att det blir bättre, även fast det aldrig känns så. Tiden läker alla sår kan väl stämma, även fast det orsakat en spricka i hjärtat inom en.

Den här texten kanske inte är till någon hjälp men jag kan iallafall säga att du har mig här. Om du behöver prata ut, gråta, skratta eller sitta tysta och fundera så finns jag här. <3

Du är stark, mer än du vet om.

Slagen

Äcklig känsla. Ont i magen. Stor i hela kroppen, fetto. Otäcka bilder i huvudet, blixtsnabbt. Tankar. Fråga efter fråga. Hur? Varför? Vill bara få dem att försvinna. Omöjligt. Kommer aldrig bort från näthinnan. 
Första knuffen. Några snabba smällar. Skratt och flin. Örfilar, knytnävar. Sista smällen. Knockout.
Nedslagen.

Spa med en massa avokado.

Pappa sitter och förhör mig på naturkunskapen, märker att jag inte är så dålig som jag trodde. Men det kommer väl antagligen inte gå lika bra imorgon........

Idag har jag varit på bup i typ två timmar. Skitkul.

Annars har jag varit gullig och fixat hemmaspa för maja, pappa och mig. Först blev det ångbad, sedan sockerskrubb och till sist ansiktsmask. Nu känner jag mig len som en persika i ansiktet.

Vill ni ha recept hihi? Det får ni ändå...

Sockerskrubb:
* 1/4 avokado
* 1/4 dl socker
* Lite pressad citron

Blanda ihop allt. Skrubba ansiktet och skölj bort med varmvatten.

Citronansiktsmask (för fet hy):
* En äggvita
* Lite pressad citron

Vispa ägget och citron ett tag. Smeta över ansiktet och ha kvar i 3 min. Skölj bort med varmt vatten.

Avokadomask (för torr hud):
* 1/4 Avokado
* 1 msk yoghurt
* 1 tsk honung

Blanda en röra (guacamole-lik) och ta över hela ansiktet. Ha i 10-15 min och skölj sedan bort det.

Gegga..


Aprilhimlen

Dagen har varit fylld av både lite skratt och tårar. Många olika känslor om har runnit genom kroppen. Just nu känner jag mig helt neutral, lite som en guldfisk. Inte för att jag vet hur en fisk har det men gissar på det. Jag tänker att livet rullar på och simmar runt i min lilla bubbla.

Matteprovet idag gick ganska okej. Helt klart bättre än förväntat iallafall!

I helgen är det Valborg! Vad ska man hitta på? Jag har typ inte bestämt någonting än, men det fixar sig. Hoppas jag...

Tack alla fina för att ni finns där och muntrar upp mig. Tänk på hur många ni är älskade av. Fina, vackra människor.
Pussar


Segrande famillia i Barca.


Bakfällor och inspiration

Tänk så litet som ett ord kan göra så att man mår dåligt. Att man faller tillbaka på noll igen. Alla onda tankar kommer och man försöker vifta bort dem men de är som klister, superlim. Jag ser en liten tjej på drygt 10 år med lår smala som min arm. känslorna väller upp, hur ser jag ut egentligen? Jag borde göra något. Men jag kommer aldrig lyckas, misslyckad är vad jag är. Den milda rösten som är täckt av allt det negativa hörs knappt. Hon är tio år, hon har inte fått kurvor än. Det är inte riktigt kvinligt.

Tittar runt på internet på olika bloggar, hittar en mening som gör att hela världen vänds.


Peace&love, check!!

Alla tjejer tänkte boka igår men vi kände att vi inte orkade just då. "Biljetterna kunde ju inte ta slut under natten?" Men jo, det klart. Det var precis det dom gjorde... Eftersom karin så gärna ville bo på deluxe bokade jag också en lite dyrare biljett på ett annat ställe, men nu har vi biljetter iallafall!

Annars idag har jag och karin suttit vid långsjön och solat och haft en somrig dag!

Pusspuss!


Bitchen <3


En bild säger mer än tusen ord.


Hade en mysig natt på karins golv tillsammmans med Ebba och karin.
Dom fick sova i den mysiga sängen och jag fick sova som en hund på golvet.



Var hemma hos David och tittade på sju superdupersöta valpar. vill ha.


Åt en mumsig frukost ifrån älvsjö bageri. Väldigt intressant, jag vet.


Hade en gosig dag med Mirandis på nytan, första cafe coolern!


Satt och solade men blev bara lite prickig...


Bara ben, det är sommar det.


Faffellunch.

Black

Ikväll kollade jag på "Black Swan" tillsammmans med Moa! Det var så jävla länge sen vi sågs så det var superkul att träffa henne. Vi satt vid ett café ett tag och sen kollade vi på filmen. Det var typ den läskigaste filmen ag sett!!
Inte läskig med blod och sånt utan att man typ inte fattade någonting och att den var så psykologisk. Filmen handlar iallafall om en tjej, Nina som dansar balett. Hon vill ha rollen som svandrottningen i ett uppspel och hon kämpar så hårt hon kan. Hon vill typ vara perfekt och det händer en massa saker med henne. Hon ser kvinnor som är exakta kopior av henne, hon har rivsår på ryggen... Låter lite spännande va..? Men det var faktiskt fett bra.

Nu ska jag försöka sova utan att tro att nån kommer mörda eller äta upp mig, hoppas ni har lite mysigare fantasier.


Natalie Portman är sjukligt snygg

Puss & Godnatt!!

lucky number seven

Årets första glass.

Månadens andra dag på lovet.

Veckans tredje bästa.

Dagens fjärde skratt.

Timmens femte nysning.

Minutens sjätte ljud.

sekundens sista ord.


Måla allt med färger i en vind

Solen skiner och jag har precis gjort klart mitt cv! Ska in till stan om en stund och se om det går att få sommarjobb nånstans. Hoppas! Jag citerar karin: "Man blir fan kåt på solen".

Puss och kram skummbanan (det rimmar inte, jag vet)



Från i sommras på ebbas landställe!


Och det ska vara loooooov

Man pluggar inte på en fredag, absolut inte på en fredageftermiddag när man precis fått lov. Och ändå sitter jag här med papper och böcker över hela bordet. Orkar inte den här jävla upplysningsskiten, jag kommer aldrig bli klar... Så tråkigt och jag kan verkligen inte fokusera mig. Blir störd av varje liten sak, datorn låter, kliar överallt på kroppen, bilarna tutar för mycket utomhus, att det är för tyst.
Okej nu ska jag ta tag i det här, inte logga in på facebook eller nån blogg. Är fan nöjd om jag får G på den här uppgiften.


It's Friday Friday, Gotta get down on Friday

Snart ska jag dra till skolan, har haft en lååång sovmorgon! Avundsjuka? Jag har en lektion och sen ska jag tyvärr hm och plugga... :( Men jag ska sitta ute i solen så det är helt okej. Karin och jag pratade igår om hur glad man blir av solen, jag blir verkligen mycket lyckligare. Karin sa att hon var kåt på solen, men hon är ju lite annorlunda också.

Jag har fan inte tänkt på att vi har lov imorgon! Fan vad skönt med en veckas paus. Nu ska jag sticka till skolan!
pusssssss!


Ses i skolan!


words can be enough to make you happy

Hjälpte mamma med ljusruset idag på älvsjö ip. Övertalade carro att skippa sin träning och springa med mig istället och det blev skitkul! Jag var riktigt taggad och stod och hoppade innan vi ens hade börjat men det var sjukt mycket folk! Det var närmare tretusen som kom, typ hela älvsjö var där! Träffade karin, och en massa jag kände igen.
Det gick väl inte superbra att springa för mig och carro eftersom jag inte tränat på ett halvår men hon var så duktig och väntade på mig. Vi gjorde det för laget iallafall, hoppas älvsjö vinner nu!!

Nu är det meningen att jag ska plugga men det går inte sådär jättejättebra..... Orkar inte tänka på något som hände för mer än typ trehundra år sen... Orkar inte tänka på saker som hänt. Man kan ändå inte göra om något. Visst behöve det inte alltid vara misstag allt man önskar att man inte gjort. Det finns nästan alltid något positivt i något. Men ibland undrar jag vad som hade hänt om jag bestämt mig för att inte utfört vissa saker. Skulle mitt liv se helt annorlunda ut eller skulle händelsen skett för eller senare?
Nu ska jag börja tänka på min läxa istället, godnatt alla snuttisar. <3


WednesdayMiércolesMecrediRabuMiðvikudagurСредаMittwoch

Gissa språket? Hehe
Ligger i min säng och har pluggat lite historia, börjat skriva på uppsatsen och det har blivit en halv sida hittills.
Jag är seeg, men min papi ska hjälpa mig så det kommer nog gå bra. Idag har det inte hänt något riktigt speciell, vi hade matteprov som det gick förvånadsvärt bra på, franska (slutade med att läraren typ började gråta...) och svenska. I eftermiddag har jag bara legat och degat men jag ska verkligen ta tar i historian nu känner jag.

Har lite sovmorgon i morgon så det känns ganska skönt. Jag känner verkligen att jag har inget roligt att skriva just nu så jag slutar.

PUSSAR






Haha satt just och tänkte på hur otroligt fint det är med fräknar. Dom som har fräknar tycker oftast inte om dem medan de som inte har några  vill ofta verkligen ha ett gäng fina prickar. Är det inte konstigt hur vi fungerar ibland?





Bara det jag har i tanken

Att släppa nödlinan. Våga saker helt och hållet, att inte ändra sig i sista sekund. Vad kan hända?
Ena säger att jag ska strunta i det, det är ingen idé. Det räcker, du är ändå inte värd det. Den andra uttrycker sig med att inte tänka efter. Hur gör man nånsin framsteg om man inte utsätter sig för det värsta. Släpp taget.
Bara Gör. Bara, ett mäktigt ord i vissa sammanhang.
Ena skriker högre än den andra och det avgör valet. Valet om det ska bli något utförande, någon förändring. Vad är det jag är så rädd för? Känslan som hugger som till som en blixt i bröstet? Klumpen i halsen som aldrig går att svälja ned. Eller tankarna som känns att de aldrig nånsin kommer försvinna. Att de alltid kommer finnas där och vilja påminna. Som ett födelsemärke som aldrig försvinner.

04/10-11

Idag vaknade jag hos Helena eftersom jag sovit över hos hennes mamma. Jag vaknade upp att något hårigt strök sig mot mig och efter ett tag gick det upp för mig att det var hennes katt! Alltså inte lilla Helena som trycker sig mot mig och dessutom var väldigt hårig... Trevlig kväll var det igår iallafall!

Karin och jag gick runt i stan och hade otur med allt igår eftersom vi inte kom in på något museum men det var mys ändå! Vi gick omkring i stan och pratade och skrattade åt att vi var riktiga blondiner!

Idag har jag solat ute!!! Jag pluggade ute och bara låg och var glad att solen äntligen är här.

Ny vecka imorgon sen är det lov!!!


Soligt i Barca, någon månad sen.


CULTURE CLUB

Ikväll ska jag och karin på någon slags kulturnatt i stockholm. Typ alla museum är öppna till ett och är gratis! Vi låter som vi typ är femtio haha men vi ska faktiskt på aquaria, är riktigt taggad!

Idag har jag fikat och varit på satn med söta Annapanne! Det var mysigt att snacka med henne, så länge sen!

Nu ska jag äta indiskt till middag, puss alla skumbananer.


fina anna <3


Chailatte! (jag vt att det ser riktigt äckligt ut...)

Nu är det lördag, vad länge jag är uppe hehehe...

Japp nu sitter jag här och har det riktigt tråkigt och är sjukt trött. Jag tänkte för en gångs skull vara lite duktig ochläsa nu på kvällen istället för att somna framför en film eller facebook.

Det som hänt idag var att jag och Dalia gjorde muntliga provet i engelska, ingen aning om det gick bra... Dalia var iaf skitduktig men vi får hoppas att det gick lika bra för mig. Vi hade en timmes naturkunskap där vi typ inte gjorde någonting ( rättare sagt var för tråkigt för att minnas).

Efter skolan åkte jag tillsammans med Emma in till stan och gick runt på nk och snackade, mycket mycket mysigt!
Emma åkte och då åkte jag för att möta Carro och Isabell i slussen. Jag vet inte vad vi gjorde, typ gick runt i en massa affärer! Ikväll har jag varit hos Mirpan (haha) i några timmar och haft det trevligt. Inte särskilt intressant inlägg men men....

Tänkte bara lägga in lite förslagsbilder på hur Carro vill ha sin tatuering. Hon är väldigt osäker men jag föreslog dessa! Kommentera gärna vilken ni gillar bäst så informerar jag henne!

     



     

räknetankar

Jag ska egentligen plugga matte men datorn lockar på något konstigt sätt mer...

Tänkte skriva om vad som hänt idag. Inte så mycket faktiskt, a normal schoolday. Försov mig, hade två timmars mattelektioner, tänkte prata med rektorn om hur cpdålig roger är, hade franska med cplärare (också) och hade svenska. Fast svenskan var fett kul för då skulle vi typ hålla tal för varandra. MAn skulle i grupper komma på olika argument till någonting, försöka övertyga dom andra. Efter skolan åkte jag en snabbis till stan och köpte en myspysig tröja och lite smink. Nu i eftermiddag har jag typ inte fått ågonting gjort hehe..

Tänkte att ni ville ha en liten fin lista som jag tog från Emmas och Matildas blogg:

Dagens tillstånd: Glad och lite påhittig hehe 
Dagens beroende: Tuggummi, facebook, bakery story....
Dagens frisyr: Nedsläppt, oborstat som vanligt
Dagens klädsel: Svarta jeans, mammas gröna myströja och linne.
Dagens vill ha: sommar. sola på en strand med jordgubbar...
Dagens roliga: haha på svenskan när vår grupp skrev om "man ska få gifta sig med djur, det blir mindre människovåldtäkter" haha.
Dagens fundering: hur fan jag ska klara matteprovet. om vi nånsin kommer fatta vad roger förklarar.
Dagens inspiration: våren, lite töntigt..
Dagens lycka: Att jag kände mig riktigt glad
Dagens borde: plugga +sova
Dagens längtan: Till helgen!
Dagens låt: lady stardust- lisa miskovsky




Tröjan jag köpte!


Smink!

DAGENS VÅÅÅR














Mums med rått ägg

Tänkte bara berätta lite om det helt normala som hände i lördags. Vi tjejer åt iaf middag hos Carro från Gunnars pizzeria. Jag träffade alla tjejerna i förra klassen och det var väldigt trevligt, så länge sen jag träffade allihopa! Jag kände mig helt sjukt konstig när jag kom till Carro, kände mig typ full haha men hade såklart inte druckit en droppe på hela dan. Jag kunde typ inte prata riktigt och jag var klumpig (mer än vanligt) hela tiden!  Efter middagen kom några av Carros kompisar och vi började på nått sätt köra nån slags sanning eller konka.... Det slutade med att Carro, Karin, Ebba sprang runt huset i underkläder, Max drack ett rått ägg och några gjorde striptease på varandra, väldigt trevligt. Jag tänkte sova hos Karin men vid sextiden somnade vi i en dubbelsäng.  Idag har jag äntligen fått höra att Tova skaffat blogg! Jag kommer bli största läsaren haha.  För nån timme sen följde jag med Karin till Willys för att köpa flingor. Ja vi har en liten annorlunda relation...  Måste plugga nu, kul!!!!!

Carros'ass



Bjuder på en fin bild från igår!
Vi var hemma hos carro för att fira henne och det var skitkul! Länge sen jag träffade alla tjejer så det var niiiiiice, sedan var det några från hennes klass, det var roligt! Känner mig inte bakis, så det är ganska skönt. Jag lägger upp bilder som jag ska sno av carro senare!

Tänker bara på att det ska vara solsidan ikväll men det har ju slutat buhuuuuuuu, pussiiiiii.

RSS 2.0