DAY'N NIGHT

Vad ha hänt idag? Jo vi hade TVÅ fucking mattelektioner som började 8:10!! Första var fett bra (en lärare som kunde förskare, till skillnad från andra) men andra lektionen med roger var som vanligt sämst... Sedan sjöng vi i kören för skolan och det var ganska kul! Fast jag sjöng fel några gånger hehe. Jag hade svenska sista lektionen och sen åkte jag in till stan för att ha något att göra (de andra hade gympa). Det enda jag köpte var ett par pilotglasögon.

Ikväll har jag typ inte haft något för mig, har hjälpt maja bli en gameboy! På hennes studentskiva har dom temat "nittiotal" och hon ska vara ett gameboy, känner att hon kommer bli den bästa utklädda! Jag visar bilder sen. Men jag har inte pluggat än ska göra det nu! Ska se på första harry potter-filmen!!! Rolig läxa va? Jag ska jämföra boken och filmen, sköön läxa... Hoppas ni är flitiga och pluggar nu också!

Jobba på nuttisar! <3


Melonia Melonia!

Har precis kllat på en av världens bästa filmer: "Resan till melonia"! Så fin, älskar figurerna och deras röster. Jag vill okså bo i ett träd som miranda i melonia.......

Förövrigt var det earth hour ikväll så jag hoppades att ni hade släckt alla lampor. Jag åt middag på en indisk restaurang på söder med min familj och vid släckningstiden satt vi och spelade spel haha. Ganska mysigt att bara ha ljus tända, ska ha det oftare.

Jag borde nog sova snart, för jag ligger här och gäspar. PUSSAR


Sööta.


Ja precis?


fredag/lördag?

Ebba åkte hem för snart en timme sen, vi kollade på "she's the man" (se den för er som inte gjort det!!!) och snackade om livet. Först tänkte vi tagga till någon fest, men hittade ingen, så vi myste i soffan hos mig istället. Lite halvmörkt med tända ljus satt vi tillsammans under en filt och jag tänkte t.o.m sätta på romantisk musik men det ville inte ebba. Hon tyckte det var obehagligt att jag ville förföra henne...

Imorgon blir det iaf chill med the oldies, haha nya gänget, plugga och ännu en lördag typ. Sköönt med långhelg! Vi har studiedag på måndag och då tänkte alla tjejerna i klassen ha en brunch hos Tova. Det ska bli mysigt!

Har precis ätit två mackor och druckit te och nu tänkte jag fortsätta lite på min engelskanovell. Sen ska jag kolla på någon film. Det kan ni ju skriva upp om ni är intresserade av mitt händelserika liv.

Dom flesta av er kanske fortfarande är kvar från fester men till er andra säger jag GODNATT!



Hot and heavy pumpking pie

Gårkvällen spenderades med ett stort fat sushi med familjen. Senare var jag hos karin och myste. Vi kollade på "Pretty Woman", den är fin.... Jättelänge sen jag såg den innan igår.

Idag ska jag göra ett syntest inne i stan för bilkörningen med mamma. Fett vuxet det låter... Jag har inte så många andra planer, ska se vad jag hittar på ikväll!

Ha en fin dag! Hoppas det snöar, igen.........


Snygg bild på oss för typ ett år sen... <3



PLUGGPLUGGI

Just nu sitter jag och Emma i biblioteket och försöker plugga. Emma lyckas genom att läsa historia, men jag sitter här och får inte in något i huvudet. Det kännsd förövrigt som jag typ sovit en timme inatt. Jag kan lova att jag ser ut så också. Jag ska ha datorkunskapprov och jag känner att det inte kommer gå så jättebra.......... jag suger på word.

Nu ska jag lyssna lite på den oerhört intressanta historian emma Läser.
Ciao!


Emma till vänster och till höger.

Questions

Varför alltid tänka?
Varför inte bara släppa taget. Hur svårt kan det vara?
Jag känner inte igen mig själv, vet inte längre vem jag är.
Hur var jag innan? Hur blir jag mig själv igen?
Massa frågor. Alltid. Virvlar runt i huvudet.
Ständigt vilja bli en bättre person. Hur?
Hitta nya stigar. Nedtrampade och nya.
Blir man nånsin nöjd?
Orkar inte tänka.
Varför finns det ingen off-knapp?


Sjuk och trött tjej

Nu har jag varit hängig och sjuk i tre dagar........ orkar inte. Först tänker man att det är skönt att vara hemma ett tag men efter några dagar orkar man inte ligga hemma i sängen och typ inte göra någonting. Det jag har fått gjort av alla läxor vi har är en sida av engelskanovellen. Bra jobbat Elin.

Det jag istället har ägnat mig åt denna dag är att ta riktigt konstiga kort på min katt. Ni förstår ju hur kul jag har haft.








Observera att det inte var jag som tog på henne klisterlappen. Hon lyckades få på den själv.


Åt en semla också, det är ju faktiskt semmeldagen. Faktiskt ganska gott.

BARCA!!!!!

Klockan är snart fem i fyra och jag är bara liiite trött. Ska sova i bilen plus på flyget tror jag. Vi ska äta frulle på arlanda! Jag kan inte tänka just nu vad jag skiver så jag borde nog lägga av nu.

Ha en bra weekend i snöiga Sverige och hoppas ni får det riktigt kyligt. Puss på er alla söta!


Finaste bilden med Miranda, Mirjan och vi. Saknar Mirandis!!! Snart träffa jag hennneeeee!!!!


Bästa tipset!!



Haha skrattade så mycket igår så jag kunde inte förlara den för er igår tjejer, ni måste se den!

Ilandsproblem...

Jag HATAR att packa, bland det värsta som finns... Att lägga ned några tröjor och jeans i en resväska, hur svårt kan det vara?? Det är så jobbigt att leta upp alla kläder, känna att man inte har några klädr och bli bli skitfrustrerad. Sedan slutar det alltid med att jag packar ned typ hela garderoben och använder kanske en fjärdedel av allt på resan.

Maja och jag har iallfall gjort packlistor nu så det går lite bättre, vi köper säkert saker där så jag tror inte vi behöver gå nakna nån dag.

Igår var jag alltså hella hos Helena med Alex och en annan kille. Vi satt inträngda på Helenas säng och kollade på en american pie- liknade film. Myyys. Jag åkte sedan ett tag och träffade Ebba och Caro på donken och vi hade det också väldigt trevligt. Vi pratade om riktiga tjejsaker som att raka sig med mera...


Jag vet inte vad Ebba gör men carro sitter iallafall och äter, mumme.


On the way

Är påväg hem till Helena nu och vi ska bara ha en riktig chillkväll. Typ titta på film eller något sånt.
Men jag vill träffa Ebba och Carro också!! Ebba frågade precis om jag ville hänga med dom till donken och bara snacka. Det låter också frestande... haha mobbade tjejer som sitter på donken hela kvällen.

Nu är det bara typ ett dygn och några timmar tills vi sitter på planet till barca. Är så taggad!!!

Var föresten med carro idag på skärholmen och där hittade vi en liten filur:



Nu ska jag springa till pendeln, pusssss


Stuck in the moment

Vad ska ni göra idag? Jag har typ inget bestämt. Ska på möte vid globen, får se vad jag hittar på efteråt.

Igår klippte jag mig och tycker fortfarande jag ser ut som en pudel. Annars kände jag mig allmänt sjuk och ar hemma hela dagen. Jag har typ inget att skriva om idag som ni hör, men jag uppdaterar ikväll om vad som har hänt under dagen (om något gjort det).

PUSS!

                                       
                                Kollade på den igår. Tyckte den inte var så jävla bra som alla säger...


RSS 2.0