Ginger

Har precis tagit en riktig behövlig dusch eftersom att jag stank matos. Jag åt pannkakor till middag med Karin och jag tål verkligen inte lukten av mat på kläder. Eller något annat äckligt för den delen, tror jag är lite överkänslig mot lukter ibland. Luktar minst fem gånger om dan om mina händer luktar äckligt. Tror det är någon slags konstig tics.

Duschade med shampoot under och det funkar jättebra på mig, eftersom det är för torrt hår. Det luktar ingefära men det gör ingenting för jag älskar ingefära i mat och allt just. Fan vad jag blev sugen på ingefärsjuice eller te nu... Ska köpa en stor ingefärsklump och bara sitta och tugga på imorgon, mums. Mycket tal om ingefära, nu måste jag verkligen plugga. Fan att jag inte tar tag i det. Måste lära mig läsa läxor.


19:53

Från mitt stora brödbak idag. Har varit en riktig husmor eller vad man säger idag haha. Bakat två sorters bröd, gjort pannkisar till lunch och hjälpt Maja med middan. Nästan rekord. Annars har jag knappt gjort nånting, bara tittat på filmen Larry Crowne som var riktigt gullig. Ikväll blir det nog att titta på äkta människor, som börjar nu va? Puss


Frukostera

Sitter med min tomma skål och funderar vad jag ska göra idag. Jag hade tydligen fel att jag skulle börja jobba idag, nästa vecka blir första gången. Faktiskt väldigt skönt. Jag planerade att baka idag och läsa lite franska.

Lördagskvällen blev ganska sp fail men vi kom fram till att det var okej ändå, vi hade en så bra kväll i fredags istället!
När jag kom hem tittade jag på omtalade programmet mammor och minimodeller och jag håller verkligen med alla andra. Det är ju helt sjukt. De flesta mammorna verkar mentalt störda och ungarna är inte lång bit ifrån... Mår ärligt talat illa när jag ser dessa programmen. Top Model, skönhetsshower osv. Det är ändå en sak med Top Model men när de har åttaåriga modeller som de sminkar som Barbiesar har det gått över styr. Usch.


Nu drar jag

Tyckte att jag hade jättemycket tid innan bussen gick (tio min) så jag tänkte skriva ett snabbt inlägg! Ska mot gullmars för att möta upp tjejerna! Nu måste jag nog skynda mig! Ha en bra kväll, puss!!


Nu äre lördag.....

Halva dagen har spenderats sovande i sängen, så jävla skönt. Eftersom att jag kom hem från ella idag lite sådär halvdräggig tog jag mig en dusch och gick även en kortis ute. Är det bara jag som inbillar mig eller har det blivit varamre utomhus?

I går träffade jag iallafall Thea och Ella och förade med dem hemma hos Ella. Vi åkte íväg vid niotiden till en fest på söder som var ganska död så vi åkte vidare till en fest i årsta där bland annat Emma var. Det blev riktigt lyckat med the bruds.

Ska snart sticka iväg till Ella igen för att träffa även Thea och henne idag också, vi kör på stort haha. Men ärligt talat är jag så mycket mer taggad på att bara ligga i soffan och gå och lägga mig supertidigt. Men nu ska jag tagga till med skrillex!


Glada i hatten & jävligt snygga brudar


Det här har växt i mig

Kvällsfika och Håkan, det kan inte bli mycket bättre. Sömnen tar tag i mig och jag känner hur jag inte kan stoppa den. Så skönt. Inga jobbiga tankar som bara känns värre på natten. Inga blickar att försöka sudda bort. Istället mot landet där allt kan hända. Jag faller, faller mot golvet. Känns som flera minuter, tills jag rycker till. Det funkar, det är bara att lägga sig på mage igen och gå i dvala igen.


Wednesday

Onsdag idag=halva skolveckan avklarad! Sitter just nu med ipaden framför brasan, ganska så mysigt faktiskt. Annars har jag haft fyra vanliga lektioner med film, huvudräkning, grammatik och tidningens historia.

Undrar verkligen om Molly är dräktig för hon har fått en liten bullmage. Hon har även börjat bli lite mer gosig än förut då hon antagligen löpte och bara satt och jamade exakt hela tiden..


21:54

Hittade en lista eftersom jag vet att ni älskar listor...

Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
- Ella!

Hur löd det senaste SMS'et du fick?
- "Åh vad bra!:)" haha jättejättetråkigt, men smsar egentligen bara för att få reda på saker.

När vaknade du idag?
- Jag hade ställt tre klockor haha. Den första ringde vid 6:56 (varför???) då jag självklart snoosade, de andra ringde lite då och då men upp kom jag vid nio med hjälp av en skrikande mamma.

Vad fick dig att skratta senast?
- "Anna tog hans gurka" hahahah eller då vi snackade om att kissa på sig så man skrattar. Jag är så jävla mogen, jag vet..

När såg du senast din mamma?
- I eftermiddags precis innan jag åkte till kärrtorps öppet hus.

Nu blir det franskaplugg


KÄR

Slutade ett idag men har typ inte gjort något sen dess. Ska eventuellt vara med på kärrtorps öppen hus, men våra mentorer är så virriga har de glömt att fråga oss.. Så vi kanske inte ens får vara med, jag ville verkligen. Det verkar askul plus att man får en fin KÄR-tröja!

Bilder från igår då jag fikade med mamma. Har blivit beroende av instagram, pinsamt.


Till dom ensamma

Lyssnar på gamla Mauro Scocco och Lisa Nilsson-låtar tillsammans med papi. Nostalgi. Har haft en riktigt mysig morgon med långfrukost, dusch och massage (mamma och jag gjorde på varandra). Funderar typ på att börja nån massagekurs, skulle inte det vara fett kul? Ska kanske till mässan idag, inredningsmässa tror jag det är, men vet faktiskt inte om jag orkar.


Raspberries

Det blev en riktigt lyckad tjejkväll, har saknat mina babes! Tycker inte att det är helt ok att träffas så sällan som vi gör nu, det får vi förbättra i år. Imorgon hade jag tänkt att vakna tidigt bara för att jag känner mig som en riktig good girl, äta frukost och sedan kanske slötitta på en film eller hitta på något eftersom jag har hela dagen framför mig. Haha fan vad jag hatar "duktiga" människor som bara ska göra nytta hela tiden, men det kanske är bra för mig. Jag skulle däremot aldrig kunna vara sån hela tiden, skulle inte orka.


Älskar rubriker


YEAH det är fredag! Och jag sitter och ska... plugga! Jag göra klart det här sista sen ska jag bara vara glad för att det är helg och få träffa mina speciella tjejer. Imorgon kväll ska jag eventuellt träffa Lisa och på söndag ska jag träffa Anna, egentligen tycker jag inte om att planera så mycket eftersom det aldrig blir som man vill men jag ser fram emot det!


My hand looks like a dolphine...


Jag är lik Philip Seymur!!!!




Waffles & Tea



Sitter hemma med min våffelmacka och te och ska snart börja på en engelskauppsats som verkar bajstråkig. Jag ska laga mat ikväll för första gången på typ ett år, några tips vad man kan göra? För tre fyra år sen älskade jag verkligen att laga mat och baka men eftersom jag inte alls gjort det på flera åt så har det nog blivit lite mindre roligt också. Har nog alltid tänk mat som spännande men efter så långt uppehåll tror jag att den där känslan har dämpats lite, både på gott och ont. Vet ju knappt hur man lagar mat längre så jag får se om middagen ens blir ätlig men jag ska försöka göra något lätt. Har alltid lite prestationsångest nät jag ska laga till andra haha, men det hoppas jag försvinner.

Nu äntligen går det att ladda upp där det här inlägget, har försökt i en timme......


Du kan bara dö

Blir rädd när jag tänker på hur mycket tid du tagit upp av mitt liv. År, månader, timmar allt tillsammans. Jag har ett par saker att säga till dig. Jag hatar hur du alltid sviker, ljuger och säger gång på gång att det var sista gången. Jag förstår inte hur dum jag egentligen kan vara att gå på samma sak gång på gång igen. Denna gången ska jag verkligen känna inte tänka. Jag ska försöka att hålla för öronen när du snackar med mig, för du är inte värd ett skit att lyssna på. Hur kan jag lita på nån som tvingar mig att ljuga, ställa orimliga krav på mig själv, och att säga till mig att klista fast ett fejk-leende på mina läppar?

Sanningen är att jag skulle klara mig så jävla bra utan dig, det är du som behöver mig. Jag har äntligen insett att det är jag som kommer växa ifrån dig, med mycket slit och ångest. Men jag ska lyckas. Även fast jag inte alltid tror på mig själv kommer jag alltid försöka, för du är inte värd att finnas.

Jag är livrädd för att leva men jag är dödsrädd för att dö

Tycker matte kan vara jätteroligt, kan sitta framför matteboken istället för datorn ibland haha.
Har beslutsångest inför sommaren, ska man åka utomlands och vilken festival...?
Har nog fått lite vinterdepp, ser typ inte fram emot nånting och är allmänt tråkig
Tänker ibland på har jag skulle se ut om jag varit en kille. Skulle jag haft pipskägg eller endast lite sexig stubb till exempel?
Skulle vilja pröva att åka till afrika eller något u-land och jobba som volentär, skulle man inte känna sig som en bra människa?
Tycker nog egentligen att kärlek är ganska överskattat, men det är antagligen för att jag själv aldrig varit kär själv.
Tycker att Miley Cyrus är galet söt och han en så fin dialekt också.
Min syster och jag brukar kalla mamma för morgan, har därimor ingen aning var det kommer ifrån.


17 januari

Tjena pluttar.

Gjort:

  • Började halv elva så hade en långfrukost.
  • Hade samhälle och matte och sedan lunch.
  • Åkte buss hem och sov typ hela vägen
  • Åt grötish och gjorde lite läxa
  • Åkte iväg till donken för att gå på introduktion, titta runt i köket.
  •  Åkte hem och satt vid datorn (bara facebook och tv...)
  • Åt indiskt med naan-bröd, mumma.
  • Sitter vid datorn som en riktig nörd.

Planerar:

  • Göra klart svenskan tills imorgon
  • Fatta vad man ska göra i franska
  • Äta mina mackor plus dryck
  • Läsa mysbok
  • Gå och kissa


bjuder på den mest smickrande bilden någonsin, standard på medialektionerna i kärrtorp.


Paradise



Tittar just nu på "paradise hotel norge", man blir så jävla beroende. Det är typ bättre än svenska bara på grund hur gulligt de snackar. Alla verkar så glada hela tiden haha, norska låter verkligen glatt hela tiden.
Gårdagen hade jag mitt sista pass på jobbet, sen sov jag även över hos karin på kvällen. Vi spelade spel med hennes lillebror och snackade. Idag har jag typ inte gjort någonting, vi hade studiedag. Men det är ganska skönt att inte ha så mycket planerat. Nu ska jag bre några mackor och fortsätta kolla. Måste även kolla upp när jag börjar imorgon, håller tummarna för att vi har sovmorgon, snälla...........


Bloody sunday

Tja alla fans!
Gårdagen kanske inte blev riktigt som planerat men jag hade en riktigt bra kväll med Thea och Angelica ändå! Nu sitter jag här med morgonrocken på och borde nog klä på mig eftersom jag ska åka iväg och jobba om ca en halvtimma. Är så otaggad, men det sista gången så det känns så jävla skönt. Nu skriker maja att hon vill ha datorn, hon börjar få riktiga utbrott nu så jag loggar ut!


Var inte det här ganska fint? Istället för en vanlig tråkig tofs? Från nelly


19:35

Utgång först mot gullmars för att träffa thea och angelica! Vi får se om vi hittar nån fest annars får vi väl bli lite glada själva haha! Ha en bra kväll!


Lie to me

Hola amigos!
Thea, Angelica, Sandra och jag skulle egentligen träffats men det blir nog imorgon istället. Men nu är Miranda påväg hit och vi får se vad vi hittar på. Antingen la fiesta (jag känner mig galet festsugen) eller myskväll. kollar på en spännande deckare där de arbetar att hitta mördaren genom att tolka folks ansiktsutryck. Nu ska jag titta då jag hänger med.


12-01-12

Sitter och läser igenom min samhällstext, fan vad svårt det är att intala sig själv att det är tillräckligt bra. Har typ jobbat i två timmar och är fortfarande riktigt missnöjd men orkar verkligen inte längre. Det får bli bra som det är. Tänkte snart gå och lägga mig och läsa klart min bok. Så jävla skönt med fredag imorgon och sen börjar en helt ny termin. Då ska jag försöka att komma i tid (okej jag vet att jag kommet misslyckas). Puss och hej


Buzzie

Tänkte tipsa om en rolig sida där man får saker som man ska testa och skriva omdöme på! Tar bara några minuter att fylla i men det är en rolig sida om man gillar gratisgrejer haha. Går bara in på länken:

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Roseett


Magic mirror on the wall...


Från julen 2010

Idag hade jag en mysig fika med några fina tjejer från klassen. Vi hade ingen JIK eller svenska så det var en extra slapp dag. Men kände att jag verkligen behövde det, för att bara sitta och snacka på ett café med tjejerna.

Sitter just nu och skriver på samhällsanalysen. Pappa fick hjälpa mig börja för jag kunde verkligen inte komma igång, förstår inte vad felet är? Har blivit så dålig på att plugga de senaste året och det tror jag beror på att vi har så lite läxor att när det kommer har man glömt hur man läser på. Bortskämda, men ärligt talat skulle jag gärna vilja ha lite mer läxor för att få fatta hur alla andra har det när det är jobbigt.

Imorgon är det prov som gäller så borde nog titta en sista gång på det också, men imorgon ska jag även träffa min älskling Miranda så ska försköa göra klart den här uppgiften. Om det är någon i klassen som tänkte skjuta Mats innan fredag (då inlämning ska vara inne) så är det helt okej för min del, bara så ni vet.

GRATTIS FINASTE

Innan klockan slår slår tolv och det blir den elfte vill jag gratta världens finaste tjej! Älskar dig babes!


De nouveaux vêtements

Karin tjatar på mig att uppdatera oftare så nu får ni lite bilder av vad jag köpt i veckan. Ganska mycket köp för att vara jag, brukar inte hitta så mycket annars men nu hittade jag till och med på rean. 180 för tre tröjor och fyrahundra för kängorna, ganska värt tycker jag.

Skulle egentligen gå och lägga mig vid nio idag men det får bli imorgon. Halv elva är ändå bra? Sov gott!


Uppdate: från toaletten

Kom nyss hem från att träffat Karin. Sitter just nu på toa och har kommit fram till att det är väldigt smart att blogga när man sitter på toa, man sparar mycket tid ( som man kan döda framför Facebook istället). I morse skyndade jag mig till en helt onödig datalektion, kunde lika gärna sovit i en extra timme. Vi var tydligen för få och då skulle ha ta genomgång nästa gång istället. Tack. Jag, Vendela och Junia satt istället och kollade på solresor. Vi bara dö när jag ser alla fina bilder på sandstränder och lyxiga hotell. Vi inte bo i det här vampyrlandet, gillar inte ens twilight... Annars tittade vi på film på samhället och det var ganska värt. V for vendetta, verkar lite speciell men helt okej. Sen åt vi lunch och jag träffade även en nervös Harriet som ska byta skola. Resten av eftermiddagen var jag tillsammans med Karin då vi bland annat tittade på norska paradise hotel haha. Är stört hungrig nu, ska äta middag. Puss!

Uppdate: från toaletten

Kom nyss hem från att träffat Karin. Sitter just nu på toa och har kommit fram till att det är väldigt smart att blogga när man sitter på toa, man sparar mycket tid ( som man kan döda framför Facebook istället). I morse skyndade jag mig till en helt onödig datalektion, kunde lika gärna sovit i en extra timme. Vi var tydligen för få och då skulle ha ta genomgång nästa gång istället. Tack. Jag, Vendela och Junia satt istället och kollade på solresor. Vi bara dö när jag ser alla fina bilder på sandstränder och lyxiga hotell. Vi inte bo i det här vampyrlandet, gillar inte ens twilight... Annars tittade vi på film på samhället och det var ganska värt. V for vendetta, verkar lite speciell men helt okej. Sen åt vi lunch och jag träffade även en nervös Harriet som ska byta skola. Resten av eftermiddagen var jag tillsammans med Karin då vi bland annat tittade på norska paradise hotel haha. Är stört hungrig nu, ska äta middag. Puss!

Januari

Chokladhjärtan, utråkad framför ipaden, miner, letan på skor och skolstart är vad min månad än så länge bestått av.


Femte januari tvåtusentolv

Imorgon ringer klockan vid sju eftersom jag faktiskt ska på spa!! Mysigt va? Det knäppa är att min beste Miranda också ska till samma ställe imorgon, helt utan att våra mammor har samplanerat. Även min beste Emmas mamma tänkte boka där imorgon, var är oddsen liksom? Är för övrigt jävligt taggad på en dag med mamma och Maja på ett mysigt spa och bara få koppla av och inte tänka på något.

Idag vaknade jag vid ett hemma hos Karin, har nog inte sovit såhär länge på hela lovet. Vi hade maraton vid frukosten på det sjukaste och antagligen klockrenaste programmet som finns community, mysigt värre. Vid fyratiden träffade jag Emma för att catcha up haha. Hon köpte en fin present till sin vän, annars var det inte något vi hittade. Vi badade i bubbelpoolen ute, tittade på Pippi (emma hann självklart med sin traditionella facerape på mig) och hade det allmänt gos.

Nu borde jag nog försöka sova för att kunna ta mig upp i morgon bitti. Puss


17:58

Läge att blogga nu kanske? Orkar inte tänka på det nya året och hur mycket bättre man kan göra det. Känns som det bara är jag som inte har några förväntningar på detta år. Har inte heller några nyårslöften, fast har väl aldrig riktigt haft det. Det känns som att nyårslöften endast finns till för att brytas, det är inte många som håller dem iallfall. Hur kommer man ens ihåg sitt nyårslöfte efter ett år?

Nyåret firades in med fina carro inne vid slussen. Hela första delen av kvällen var jag hemma och tittade på tv och det var så sjukt skönt, att inte behöva stressa till middagar eller fester. Jag bara låg där under min filt och tittade på how i met your mother. Haha tragiskt. Jag träffade iallafall världens b-kändis idol-andre, inte ofta man träffar honom på nyår? Vi åkte sedan hem till carro och kollade på film. Vid fyra halv fem drog jag mig hemåt.


tomtebloss är det bästa


RSS 2.0