kö från gatan upp till hallen

Hejsan alla trogna läsare! (högst två)

Allt bra? Jag är så jävla trött, fattar inte hur man kan vara såhär trött ibland. Ni vet såhär trött så man skulle kunna lägga sig på golvet och bara somna på en sekund. Men grejen är att jag är så lat så jag orkar inte ens lägga mig på govlet, jobbigt läge... Fast gissa vem som börjar kvart över tio imorgon! Ingen media på morgonen!

I helgen har jag ine gjort mycket men jag kan ändå berätta: I fredags träffade jag Emma och hennes kompisar på eftermiddagen för att hämta dricka. Hennes kompis var ganska full haha och hon trodde på att jag jobbade som en barnpsykolog haha. REsten av kvällen spenderades i soffan med både pappa och maja hemma. Vi kollade på "Hur många lingon finns det i skogen?" och jag blev faktiskt lite besviken på filmen. Ica-jerry var ju gullig och så men ärligt talat var det inte så bra.
I går var jag inne i stan på dagen och bytte lite saker och köpte lite smycken. På kvällen var jag på en hemmafest med Emma och träffade många nya med även många från kärrtorp såklart. Kvällen blev lyckad men i slutet tänkte vi ta en powernap då vi självklart sov ganska mycket längre än tio minuter... Jag sov över hos Emma och vi slötittade på Adam&Eva. Idag har jag varit med pappa hela dagen och bytt lite saker.

Nu ska jag iallafall sova! PUSSAR


Kommentarer
Postat av: Anonym

BraAaAA där elin!!

2011-09-05 @ 18:20:54
Postat av: du vet nog vemmmmmm

bra där ellepelle!

2011-09-05 @ 18:27:00
URL: http://djungeltelegrafen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0